general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Garrett Pro-Pointer AT pinpointer

€ 165,00*

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Kies variant:
Productnummer: 09020200

Omschrijving

Garrett Pro-Pointer AT pinpointer
De Pro-Pointer AT is de meeste geliefde pinpointer van de afgelopen jaren. Door zijn eenvoud en zijn maximale prestatie wil elke zoeker de Pro-Pointer AT wel op zijn heup dragen!

Geheel waterdicht
De Garrett Pro-Pointer AT (all-terrain) is geheel waterdicht tot 6 meter en is geschikt voor alle bodemomstandigheden (ook in en bij zoutwater), wat in tegenstelling tot andere Pointers zeker een groot pluspunt is. 

Eenvoudige bediening
De bediening is zeer eenvoudig door middel van slecht één knop welke makkelijk is in te drukken en altijd in duimbereik is. U kunt de gevoeligheid aanpassen en tegelijkertijd de pinpointer in de juiste detectiestand zetten. Hij heeft 3 gevoeligheid standen en 2 detectie standen zetten: Toon & vibratie en alleen vibratie. 

Alarm bij verlies

De Pro-Pointer AT beschikt over een alarmsignaal bij verlies en door de felle oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden.  Ook beschikt de Pro-Pointer AT over een schraaprand aan de detectiepunt waarmee u het ergste zand van uw vondsten kunt afschrapen. 
 
Wat is een pinpointer?
Een pinpointer is een handig hulpmiddel om naast uw metaaldetector te gebruiken voor de exacte plaatsbepaling van verborgen objecten. Hierdoor kunt u de verborgen voorwerpen eenvoudiger lokaliseren en sneller opgraven.

Specificaties

Techniek: VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie: 12 kHz
Gewicht: 184 g
Waterdicht: Waterdicht tot 1 m , Waterdicht tot 2 m , Waterdicht tot 3 m , Waterdicht tot 5 m , Waterdicht tot 6 m
Hoofdtelefoonaansluiting: Nee
Type en aantal batterijen: 1 x 9 V batterij
Levensduur batterij: Ca. 30 uur
Bediening: 1 drukknop
Ingebouwde draadloze module: Nee
Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling): 3 gevoeligheidsniveaus
Discriminatie van ongewenste objecten: Nee
Object identificatie in audiotonen: Nee
Afmetingen: 23 x 4,5 x 4 cm
Lengte detectie sensor: 10,5 cm
LED-verlichting: Ja
Batterij-waarschuwingsfunctie: Ja
Audio: Ja, gelijktijdig met vibratie
Vibratie: Ja, gelijktijdig met audio
Audio en vibratie gelijktijdig: Ja
Alarmsignaal bij verlies: Ja, na 5 minuten
360° detectie: Ja
Diepteschaal: Ja, tot 20 cm
Bevestigingsoog voor een anti-verlies snoer: Ja

Leveringsomvang

  • Garrett Pro-Pointer AT pinpointer
  • Vondstentas
  • Holster
  • 1 x 9V batterij
  • Handleiding
  • 3 jaar garantie

Videos

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Andere klanten kochten ook:

Garrett Edge Digger
Garrett Edge Digger inclusief riemholster. Perfect om mee te graven in het gras. Eigenschappen: Materiaal: Carbon Lengte: 31,5 cm Breedte: 5,5 cm

€ 54,00*
Kapaan multifunctionele vondstenborstel
Reinig uw vondsten, meet ze op en neem ze onder de loep met de Kapaan multifunctionele vondstenborstel. De ideale veldtool voor elke metaaldetector hobbyist die het mogelijk maakt uw vondsten direct op het veld al te kunnen reinigen en determineren.   De multifunctionele vondstenborstel van Kapaan is een must have voor alle metaaldetector hobbyisten! U kunt deze determinatie tool eenvoudig aan uw vondstentas, broek, holster of riem bevestigen d.m.v. de karabijnhaak. Zo heeft u deze altijd binnen handbereik en kunt u hem op het veld niet verliezen. Het trekkoord (de lanyard) kunt u tot een lengte van 55cm uittrekken.   Na het uitgraven van uw vondsten kunt u de waardevolle objecten zoals zilveren, koperen of gouden munten met de kunststof borstel reinigen. De ijzeren vondsten kunt u met de staalborstel reinigen. De borstel heeft bovenop een stalen punt, waarmee u smalle groeven kunt uitkrassen. Na het reinigen kunt u uw vondsten meteen onder de loep nemen om onleesbare jaartallen, keurmerken of teksten af te kunnen lezen om hiermee de vondsten te kunnen determineren.   Met de Kapaan multifunctionele vondstenborstel kunt u munten direct in het veld al schoon borstelen en vervolgens met de loep van dichtbij bekijken en gegraveerde jaartallen / teksten aflezen. De vondstenloep is ook ideaal om de echtheidskeurmerken af te lezen op mogelijk gouden- of zilveren sieraden.   Op het handvat staat een centimeter aanduiding van 0 to 5 cm waarmee u uw vondsten ook kunt opmeten.   In het veld uw vondsten reinigen en determineren was nog nooit zo eenvoudig als met deze Kapaan multifunctionele vondstentool!   Eigenschappen: Comfortabele slipvaste handgreep Lengte en breedte staalborstel: 4 x 1,5 cm Lengte en breedte kunststofborstel: 4 x 1,5 cm Lengte stalen punt: 1cm Centimeter aanduiding van 0 tot 5 cm Lengte borstel: 18,5cm Lengte trekkoord / lanyard uitgetrokken: 55cm Uitschuifbare Triplet 30X-21mm loep Totale gewicht: 91g

€ 12,99*
Garrett handschoenen groen
Variant : L
Bescherm uw vingers tegen snij,- en schaafwonden tijdens het graven. Palm- en knokkelvlakken zijn voorzien van schuimrubberen vulling om de impact te verminderen. Met de duim, wijs- en middelvinger kunt u te allen tijde een touchscreen bedienen.Ook beschikken deze handschoenen over klittenbandsluiting met het Garrett-merkteken er op. Beschikbare maten kunnen hierboven worden geselecteerd.

€ 9,95*
Garrett handschoenen groen
Variant : M
Bescherm uw vingers tegen snij,- en schaafwonden tijdens het graven. Palm- en knokkelvlakken zijn voorzien van schuimrubberen vulling om de impact te verminderen. Met de duim, wijs- en middelvinger kunt u te allen tijde een touchscreen bedienen.Ook beschikken deze handschoenen over klittenbandsluiting met het Garrett-merkteken er op. Beschikbare maten kunnen hierboven worden geselecteerd.

€ 9,95*