De beste deal van het jaar: Bespaar nu 10% op bijna al onze artikelen met de code: BLACK10
general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Onze influencers en youtubers stellen zich voor:

Toysoldier Metaaldetectie

Mijn naam is Ruud Klijn, maar in de metaaldetector hobby Eerder bekend als The Toy Soldier metaaldetectie.

Op mijn youtube kanaal laat ik zoveel mogelijk onderwerpen over deze hobby zien. Zowel hoe je kan zoeken met een metaaldetector, als hoe je vondsten kan schoonmaken. Maar ook probeer aandacht te geven aan nieuws en ontwikkelingen. En vertel ik mijn eigen ervaringen die ik tijdens het testen van nieuwe metaaldetectors op doe.

Naast het Youtube kanaal is er ook een Facebook pagina waar mensen kunnen praten over de hobby, foto's delen, vragen stellen en elkaar ontmoeten.

Critisch naar alles kijken, met behoud van respect! Met als einddoel vooruitgang, is mijn motto ...

Volg mij op:

The Dutch Metalhunters

The dutch metal hunters is een metaaldetectie kanaal met passie voor de hobby, ons vind je met de metaaldetector het meeste in en onderwater, op oude akkers en op de zoute stranden. Ik ben Sebastiaan Hoogenberg, woon in heerhugowaard en ben 43 jaar jong, ik zoek nu zo’n 7 jaar met de metaaldetector. Ik hoop met mijn video’s mensen net zo enthousiast te maken als ik dat ben! 
Want als deze hobby jou te pakken heeft dan is het een deel van je leven! Ons team bestaat uit: Sebastiaan Hoogenberg, Sacha Ebner, Arjan Schmalz en Maikel van der Ben.

Volg ons op:

Watchdutch MD

WatchdutchMD is een groep die op zoek gaat naar verborgene schatten en verloren plekken. 
Magneetvissen, zoeken in het water en metaaldetectie op bijzondere plekken - bij WatchdutchMD wordt het altijd spannend als ze op pad zijn.

Mis geen aflevering en subscribe op hun Youtube-Channel.

Volg ons op:

Floris van Vugt

avontuur, metaaldetectie, verlaten locaties. alles met spanning vind ik te gek! van gangenstelsels onder de grond, tot zoeken met een metaaldetector op de vetste plekken! lles wat met avontuur te maken heeft kan jij vinden op mijn kanaal!
mijn naam is Floris 19 jaar en ik hou van avontuur, vette locaties bezoeken en dat op film zetten is waar ik van houd. ik vind het dan ook extra leuk om de kijker zo goed mogelijk mee te nemen in mijn avontuur. hou je een beetje van een avontuur met spanning? of het zoeken met een metaaldetector op de vetste plekken? vergeet mij dan zeker niet te volgen!

Volg mij op:

 
 

Sterre Stardigger

Hallo mijn naam is Sterre-Joy 

Ik maak uitleg video’s over de producten van het merk Quest.

Ik behandel elk Quest model en houd jullie op de hoogte van de nieuwste Quest accessoires.Ook film ik uiteraard m’n eigen metaaldetectie avonturen.

Ik help graag nieuwe zoekers op gang met mijn video’s en op Facebook in de Quest groep Nederland. 

Volg mij op: