general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Beste lezers,

Mijn naam is Joost van der Schaar, 22 jaar oud en ik doe sinds vandaag een stage bij Kooistra Detectors! Ik studeer op dit moment International Business aan de Hanze University of Applied Sciences in Groningen, en zit in jaar 3 van mijn Bachelor.

Bij Kooistra Detectors zal ik me voornamelijk bezighouden met marketing. Een gebied waar mijn ervaring en studie samenkomen. Mijn focus zal liggen bij de verkoopkanalen en social media!  Ik zal de bestaande verkoopkanalen analyseren en nieuwe mogelijkheden identificeren om onze producten en diensten te promoten. Een ander belangrijk aspect van mijn stage is het beheren en optimaliseren van onze aanwezigheid op sociale media. Ik geloof sterk in de kracht van sociale media als een tool voor merkbouw en klantenbinding.

Waar ik tot nu toe marketing vooral heb kunnen toepassen in theorie, kan ik het tijdens deze stage ook daadwerkelijk toepassen in de praktijk! Bovendien ben ik enthousiast om meer te leren over metaaldetectoren en alles wat daarbij komt kijken. Ik zie uit naar de kennis en ervaring die ik hier zal opdoen.

Ik hoop door dit blog dat jullie, onze klanten en volgers, een beeld van mij hebben en zou graag nog een keer een update geven omtrent mijn ervaringen en ontwikkelingen!

Met vriendelijke groet,

Joost van der Schaar

Een commentaar schrijven

Uw commentaar wordt pas na beoordeling gepubliceerd.

Datum

30 januari 2024

Auteur

Joost van der Schaar

Terug naar het overzicht