De beste bodemscanners voor oudheden

De beste bodemscanners voor oudheden

Ben je een liefhebber van archeologie, een schatjager van oude munten, of een historicus op zoek naar verborgen artefacten? Dan is een bodemscanner jouw ultieme bondgenoot in het ontdekken van verborgen schatten en het terugvinden van verloren verledens. Bij Kooistra Detectors bieden we een breed scala aan bodemscanners van topkwaliteit die zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

jeohunter-nokta-makro-gold-detektor-detector-3d.jpg

Waarom kiezen voor onze bodemscanners?

Perfecte bodemscanner voor Archeologie:

Onze Archeologische bodemscanners zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zijn geoptimaliseerd voor archeologische doeleinden. Met functies zoals dieptedetectie, objectonderscheiding en 3D-scantechnologie bieden onze scanners een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en efficiëntie bij het lokaliseren van historische artefacten.

 

Detectie van Ondergrondse Ruimtes:

Ook kunt u met onze Diepzoekende metaaldetector ondergrondse ruimtes detecteren, zoals tunnels, kelders, bunkers, kamers, grotten en graven. Deze functionaliteit maakt onze scanners veelzijdig in gebruik en essentieel voor een breed scala aan toepassingen, van archeologisch onderzoek tot veiligheidsinspecties.

 

Bescherming van Historisch Erfgoed:

Voor archeologen en historici is het van vitaal belang om het historisch erfgoed te beschermen tijdens opgravingen. Bodemscanners helpen bij het lokaliseren van artefacten zonder ze te beschadigen, waardoor ze een waardevol hulpmiddel zijn bij het behoud van ons cultureel erfgoed.

 

Metaaldetectoren voor Oudheden:

Als je specifiek op zoek bent naar metaaldetectoren die geschikt zijn voor het vinden van oudheden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze scanners zijn ontworpen om zelfs de kleinste metalen voorwerpen en kostbare artefacten uit het verleden op te sporen, waardoor ze essentieel zijn voor serieuze schatzoekers.

 

Optimalisatie voor Historische Opgravingen:

Wij begrijpen de complexiteit van historische opgravingen en daarom zijn onze Historische Opgravingsscanners specifiek geoptimaliseerd voor dit doel. Met krachtige dieptebereiken en gevoelige detectiemodi kunnen onze historische opgravingsscanners zelfs de diepste begraven artefacten lokaliseren, waardoor ze onmisbaar zijn voor serieuze onderzoekers.

Onze beste bodemscanners:

Invenio%201.jpg

Nokta Invenio Pro 3D Metaaldetector

De Nokta Invenio Pro 3D metaaldetector is een revolutionair systeem dat real-time slimme detectie en beeldvorming mogelijk maakt. Het toont het bovenaanzicht, de diepte, afmetingen en identificatie van ondergrondse metalen en ruimtes zoals tunnels, kelders, en graven. Het vertegenwoordigt een grote vooruitgang in de metaaldetectietechnologie en maakt gebruik van een 3-voudige gepatenteerde techniek voor superieure prestaties. Met een gebruiksvriendelijke interface en een geïntegreerde positionele tracking unit (IPTU-sensor) is het geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Het beschikt ook over kunstmatige intelligentie voor optimale vormextractie en diepte-indicaties. De Invenio Pro is veelzijdig inzetbaar en biedt uitstekende discriminatie, notch en ontmaskering, evenals ongeëvenaarde diepteprestaties.

Deephunter_detektor-detector-nokta-makro-t100-coil-sonde-zoekspoel.jpg

Deephunter Pro Package 3D Bodemscanner

De Deephunter Pro Package 3D Bodemscanner is de eerste detector ter wereld die zowel individuele kleine voorwerpen als grote diepgelegen schatten, goud en holle ruimten kan detecteren tot vele meters diep. Het biedt 3D beeldvorming en scananalyse en is zeer eenvoudig te gebruiken. Met twee modi kan het zowel kostbare metalen als holle ruimten lokaliseren. Het toont scanbeelden direct op het display, wat het onderscheidt van andere bodemscanners. Met verschillende zoekspoelen en modi is het geschikt voor verschillende bodemsoorten en biedt het een groot dieptebereik.  

jeohunter-nokta-makro-detektor-detector-3d.jpg

Jeohunter 3D Dual System Bodemscanner

De Jeohunter 3D Dual System bodemscanner is een professionele 3D metaaldetector die eenvoudig te bedienen is. Het kan goud, zilver en andere metalen detecteren tot grote diepte, evenals ondergrondse ruimten zoals tunnels, kelders en graven. Met een 3D scanweergave op het display kunt u informatie aflezen over de metaalsoort, diepte en omvang van het object. Het beschikt over een LED-systeem voor efficiënt zoeken met een kleine spoel en is verkrijgbaar in verschillende talen.

Zugehörige Produkte

Nokta Invenio Pro 3D metaaldetectorNokta Invenio Pro 3D metaaldetector
Nokta Invenio Pro 3D metaaldetector

Varianten van € 6.999,00*
€ 8.999,00*
Jeohunter 3D Dual System bodemscannerJeohunter 3D Dual System bodemscanner
Jeohunter 3D Dual System bodemscanner

€ 3.999,00*