general icon officiËle distributeur
service icon erkend servicecentrum

Garrett Vortex Metaaldetectoren VX5, VX7 en VX9

De nieuwe standaard in metaaldetectie

Op 18 juni 2024 introduceerde Garrett de revolutionaire Vortex Serie, een reeks metaaldetectors die de markt beloven te veranderen en een nieuw tijdperk in te luiden voor zowel beginners als professionele gebruikers. Met de Vortex Serie biedt Garrett ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties door een combinatie van geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke functies. Deze volledig upgradebare, waterdichte metaaldetectors zijn ontworpen om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen, van de enthousiaste hobbyist tot de doorgewinterde professional.

Upgradebare Metaaldetectoren

Met de Vortex Serie biedt Garrett een unieke aanpak: de mogelijkheid om je detector eenvoudig te upgraden via software-updates. Begin met het basis VX5 model en upgrade naar de krachtigere VX7 of het topmodel VX9 zonder een nieuwe detector te hoeven kopen. Dit maakt de Vortex Serie niet alleen flexibel maar ook duurzaam, door elektronisch afval te verminderen.

Multi-Dimensional Multi-Frequency (MD-MF) Technologie

De MD-Multi-Dimensional Multi-Frequency (MD-MF) TechnologieMF technologie van Garrett biedt een diepere en nauwkeurigere objectanalyse door gebruik te maken van meerdere zoekfrequenties tegelijk. Deze technologie, aanwezig in alle Vortex-modellen, analyseert objecten op meerdere dimensies van geleidbaarheid en ijzerinhoud. Dit is vooral zichtbaar in het VX9 model met zijn uitgebreide LCD-display en meervoudige objectidentificatie.

De Modellen in de Vortex Serie

Garrett Vortex VX5: Ideaal voor Beginners

Het VX5 biedt snelle, betrouwbare objectherkenning met uitstekende reactietijd. Hij is waterdicht tot 5 meter en biedt zowel enkele zoekfrequenties als multifrequentie. De duidelijke objectherkenning en de drie signaaltonen maken het een perfecte keuze voor beginners.

Garrett Vortex VX7: Meer Kracht en Functies

De VX7 biedt extra diepgang en extra zoekfrequentie- en modusopties ten opzichte van de VX5. De krachtige Multi-Frequency zoutmodus maakt het ideaal voor gebruik in nat zand en zoutwater. De tweedelige objectherkenning (ID weergave) onderscheidt o.a. ijzerhoudende van niet-ijzerhoudende objecten. De vijf signaaltonen en instelbare reactietijd verbeteren de detectie-ervaring.

Garrett Vortex VX9: Voor de Professionele Gebruiker

Het VX9 model biedt maximale prestaties met een driedelige objectherkenning (ID weergave) inclusief twee ijzerschalen om ongewenst ijzerschroot te identificeren. Met extra frequentiekeuzes, de FAST (snelle) modus voor zoekopdrachten in gebieden met veel ijzerafval, en de THIN COINS modus voor het detecteren van fijne, minder geleidende munten, is de VX9 een onmisbaar gereedschap voor professionals.

Kenmerken

VX5

VX7

VX9

Prijs (onder voorbehoud) $529,99 $629,99 $699,99
Doel-ID Schaal Eendelig (0-99) Tweedelig Driedelig
Frequenties Multifrequentie (Multi) en 13 kHz Multifrequenties (Multi, Multi Salt) en 5 kHz, 13 kHz Multifrequenties (Multi, Multi Salt) en 5 kHz, 9 kHz, 13 kHz, 18 kHz, 25 kHz
Zoekmodi Zero, Standard, US Coins, Custom Zero, Standard, US Coins, Beach, Custom Zero, Standard, US Coins, Thin Coins, Custom, Beach, Fast
Reageersnelheid Niet instelbaar Instelbaar, 2 niveaus Instelbaar, 3 niveaus
Waterdichtheid 5 meter 5 meter 5 meter
Z-Lynk Draadloos Nee Ja Ja
Verbeterde Gevoeligheid/Diepte Nee Ja Ja
Aantal tonen 3 5 5
IJzervolume Nee Ja Ja
Pinpointen Ja Ja Ja
IJzeraudio Ja Ja Ja
Grondbalans Ja Ja Ja
Frequentiewisselaar Ja Ja Ja
Volume instelbaar Ja Ja Ja
Display-verlichting Ja Ja Ja
Detector lengte 63 cm tot 144 cm 63 cm tot 144 cm 63 cm tot 144 cm
Gewicht 1,38 kg 1,38 kg 1,38 kg
Standaard spoel 21,5 × 28 cm (8,5" × 11") DD Raider 21,5 × 28 cm (8,5" × 11") DD Raider 21,5 × 28 cm (8,5" × 11") DD Raider

Beschikbaarheid en Accessoires

De eerste Vortex modellen zijn vanaf juli verkrijgbaar. Elk model wordt geleverd met de 8,5" x 11" DD Raider zoekspoel, een spoelbescherming, USB-C laadkabel en een snelstartgids. Garrett biedt ook diverse compatibele Vortex zoekspoelen en accessoires aan, waaronder de Garrett MS-3 Z-Lynk draadloze hoofdtelefoons en waterdichte hoofdtelefoons voor onderwatergebruik. Ervaar de toekomst van metaaldetectie met de Garrett Vortex Serie. Binnenkort als eerste te bestellen bij Kooistra Detectors

Een commentaar schrijven

Uw commentaar wordt pas na beoordeling gepubliceerd.

Datum

21 juni 2024

Auteur

Joost van der Schaar

Terug naar het overzicht